Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Dankbaar!

Reviews ontvangen doet mij zo goed. Heerlijk om te lezen wat RootBoxing kan betekenen voor iemand. Met name tijdens de Personal Coaching sessies kan ik de les volledig afstemmen op de persoonlijke behoeftes en omstandigheden van iemand.  En dat maakt het zo waardevol!

“Rootboxing heeft mijn ogen geopend. Ik liep vast en stond volledig in het donker. Het is moeilijk te omschrijven hoe het voelt als je een tijd in het donker staat en iemand doet opeens een lichtje aan. 

Door rootboxing en de liefdevolle begeleiding van Suzanne kon ik zien en voelen waar mijn blokkades zitten. De afwisseling van boxen en yoga maakt een hoop los en is onwijs leuk om te doen. Ze hielp mij om mijn opgebouwde binnenwereld te begrijpen waardoor ik de wereld om mij heen ook beter begrijp. Er is voor mij nog een lange weg te gaan, maar een goed begin is het halve werk. en mijn begin was via Rootboxing. 

Ik raad iedereen aan om een keer bij Suzanne langs te gaan. Er valt veel meer te zien en voelen dan we denken. We hebben allemaal wel eens hulp nodig. Suzanne is een hele bijzondere vrouw. iemand die je ziet, hoort en voelt wat je therapeutisch nodig hebt, soms nog voordat je het zelf door hebt. Dankjewel Rootboxing!!!”

  • Lisa

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*