Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

YOGA

YOGA

Naast RootBoxing geef ik ook op afspraak Yoga privélessen. De les zal bestaan uit een combinatie van verschillende Vinyasa Yoga houdingen, krachtige staande houdingen, uitdagende balanshoudingen en ontspannende strekkingen op de grond. Zo ontstaat er balans tussen inspanning (Yang) en ontspanning (Yin). Naast de begeleiding van de verschillende yogahoudingen wordt er ook aandacht gegeven aan de ademhaling en meditatie. Vaak tijdens momenten van stress kunnen we verkeerd ademhalen, waardoor rust en ontspanning ver te zoeken is en het lichaam alleen maar meer gestrest wordt. Wanneer je je ademhaling onder controle kan krijgen, creëer je rust in je lichaam, zodat je weer helder kan denken en reageren. De lessen worden verzorgd op een mooie plek midden in de binnenstad van Hoorn.

Heerlijk een moment voor jezelf, of misschien gezellig samen met een vriend(in) (tot maximaal 3 personen tegelijk).

Een yogales verzorgen op locatie bij jou in de yogastudio of misschien op een retreat is mogelijk. Mail, bel of stuur een bericht voor het maken van een afspraak of voor vragen en/of meer informatie.

yoga-rootboxing
yoga-ruimte

Wat zeggen onze klanten

“Lieve Suus, dankjewel voor de super fijne yoga die je ons hebt gegeven tijden de retreat van New BFF. De kalmte, je woorden en muziek waarmee je iedere yoga of meditatie les begon, trok mij helemaal in het moment. Bijzonder hoe je deze energie kunt creëren. Ik zou iedere dag wel jouw energie ergens binnen handbereik willen hebben. Zodat ik er altijd even naar terug kan grijpen. Liefs en dank voor wie je bent.”

Kristel (deelnemer Yoga – Retreat New BFF)

“Ik had nog niet zoveel kennis opgedaan op welke manier je van yoga kan genieten en ontspannen. Maar in de lessen van Suus ben ik daar zeker achtergekomen. Alleen haar stem al is zo fijn. Die gaf mij ontspanning, haar duidelijke rustige uitleg heeft er voor gezorgd dat ik nu ook goed begrijp hoe ik de yoga oefeningen goed uit kan voeren. Dank voor de 5 heerlijke verschillende varianten van yoga.”

Moos (deelnemer Yoga – New BFF Retreat)

“Ik beoefen zelf ook yoga bij een sportschool en thuis zelf ook nog vaak. Suus legt de oefeningen goed uit. Met haar warme stem stelt ze je gerust om eventuele pijntjes of blokkades tijdens rek/stretch oefeningen te accepteren en te voelen. Door er met je ademhaling aandacht aan te besteden merkte je dan langzaamaan de spanning wegvloeien. Ze besteedt veel aandacht aan het leren kennen van je lichaam en dat lichaam te omarmen. Met de juiste muziek op de achtergrond en haar rustige aanwijzingen verlaat je relaxed de les. 

Ik vond het heerlijke lessen en heb hierdoor yoga ook op een andere manier leren ervaren. Ik ervaar het nu nog meer als een verademing.” 

Lucia (deelnemer Yoga – New BFF Retreat)

“Na een aantal yogalessen elders, was het ècht thuiskomen bij Suzanne. Thuiskomen bij mijn gevoel waar rust en kracht is. De fysieke - en ademhalingsoefeningen begeleidt ze in alle rust op zo’n natuurlijke manier.

Haar uitstraling van rust, puurheid, zonder vooroordeel en haar kalme, zachte vrouwelijke stem creëren het vertrouwen en veiligheid om de weg naar jouw gevoel te durven en kunnen openen. Ze haalt jouw aandacht weg van jouw gedachtes en veroordelingen die plaats maken voor jouw rust, kracht en ontspanning. Ze voelt aan wat iemand nodig heeft, ieder op zijn of haar eigen tempo, alles is goed. Het is echt een cadeau aan mezelf! En dat cadeau gun ik iedereen!”

Patricia (deelnemer Yoga – New BFF Retreat)

“Suus en haar enorm fijne yogasessies proberen te vangen in een paar woorden is voor mij: inspirerend, zacht, aanwezig, hoofd leeg, hart vol, doorvoelen, open & aan, aandacht, ontspannen, rustgevend, loslaten ☆ .... 

De dag starten met  de yogales onder de bezielende  begeleiding van Suzanne gaven voor mij tijdens de 5-daagse retreat de dagelijkse (aan)zet  om te werken aan daar waar we voor kwamen: het worden van je eigen BFF door anders te durven kijken. Dankbaar dat de ochtendyoga hier zo n belangrijk moment in was ♡”

Karen (deelnemer Yoga – New BFF Retreat)

“Voor onze 5 daagse retreat heeft Suzanne de yogalessen in de ochtend verzorgd. Het was heerlijk om met Suzanne samen te werken. We hadden maar een half woord nodig. Haar lessen sloten naadloos aan op de boodschap en thema’s van New BFF die in het moment ontstonden. Onze deelnemers waren zeer enthousiast over de yogalessen en de massage die ze heeft mogen geven. Wij kijken uit naar een volgende samenwerking.”

 

Tamara & Lavinia (Oprichtsters New BFF)