Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Sophie (deelnemer RootBoxing)

“Toen ik hoorde over het concept kickboksen en yoga dacht ik meteen wat cool dat het gecombineerd wordt in 1 les! Dan hoef ik niet te kiezen of ik nou een rustige les wil of iets actiefs wil doen. Suzanne vertelde over het concept en dat ik van harte welkom ben om het te proberen. De liefdevolle benadering van Suzanne is echt mooi. Je leert ook meteen hoe je jezelf lief kan hebben. 

Juist door inspanning af te wisselen met ontspanning neem je precies waar van wat er in je hoofd en lichaam gebeurt, hierin wordt je bewuster. Je leert nog beter om te gaan met je ademhaling tijdens de inspanning en ontspanning. 

Het is mooi op de manier hoe er les wordt gegeven. Het kan pittig zijn waarin je wordt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken en je juist even doorzet, dit wordt daarna ook weer beloond door de ontspanning die daarna volgt. 

Ik kan er in ieder geval veel uit halen en mee nemen in mijn dagelijks leven en voor mijn kickboks wedstrijden. Ik kan het iedereen aanraden om het te proberen, het is een zeker goede bijdrage aan het leven. Namasté – Osu”