Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

TARIEVEN

TARIEVEN

RootBoxing, niet alleen een workOut maar ook een workIn… met focus en aandacht bij jezelf aanwezig zijn. Want hoe vaak zijn we dat nu eigenlijk?!?

There is no quick fix… helaas geloof me, anders had ik die zeker gevonden!!

Als ik terug kijk op mijn leven heb ik precies op mijn pad gekregen wat ik nodig had, de situaties, de mensen, het vallen, het opstaan, de highs en de lows om precies te komen waar ik nu sta in het leven. Ik ben blij dat ik gekregen heb wat ik nodig had en niet wat ik wilde of dacht nodig te hebben! Ik voel, geloof en weet dat het leven voor ons gebeurt. Om ons heen kan er chaos heersen maar zolang je in contact blijft met je mooie zelf en je ademhaling kan je niks, maar dan ook helemaal niks overkomen…

Zo is RootBoxing ook geen quick fix. Het ontdekken en leren kennen van je lichaam is een proces, dat gebeurt niet over één nacht… RootBoxing kan je hierbij handvatten meegeven en geeft je de mogelijkheid om steeds meer in contact te komen met jouw lichaam. Hoe meer je in contact bent met je lichaam hoe beter je ermee kan samenwerken. Hoe meer je erop kan vertrouwen in stressvolle situaties en jezelf in alle rust naar het moment kan brengen, het overzicht kan behouden en vanuit daar liefdevol kan handelen.

rootboxing-tarieven
rootboxing-kosten

Zo zal je merken dat je tijdens de eerste 3 lessen gaat ontdekken hoe de lessen in elkaar steken, wat de bedoeling is en hoe het te werk gaat. Tijdens les 4 en 5 krijg je steeds meer de techniek onder de knie, weet je wat je kan verwachten en begint het vertrouwen te groeien in het opzoeken van je eigen grenzen en het kunnen verdiepen en ontspannen tijdens de yogahoudingen. Na 8 lessen zal je merken dat je steeds meer de focus bij je ademhaling kan houden, wordt je bewuster van wat er allemaal gebeurt in je lichaam en dit steeds beter kan observeren. De bewustwording wordt steeds groter en meer vanzelfsprekend waardoor je dit ook beter kan toepassen in je dagelijkse situaties en/of omstandigheden.

Ook zal je merken dat dit een proces is van vallen en opstaan, er steeds meer vrede mee hebben als het niet in 1 keer gaat zoals je wilt dat het gaat. Liefdevol en nieuwsgierig open staan voor alles wat op je pad ter ontdekking komt. Zonder oordeel, het kunnen laten zijn hoe het is, bewust ervan worden en niet zo streng zijn voor jezelf. Want geloof me, ik kon strenger dan streng zijn voor mezelf en het heeft niet veel meer dan stress gegeven.

Lief zijn voor, met en over je mooie zelf! De investering in RootBoxing is een waardevol geschenk aan jezelf.

RootBoxing lestijden
Maandag 11.00 - 12.15 uur
Prive les en Personal coachingOp afspraak

RootBoxing Groepsles
Losse les 12,50 Euro
8 lessen pakket87,50 Euro (3 maanden geldig) (12,50 Euro voordeel)
12 lessen pakket125,00 Euro (6 maanden geldig) (25 Euro voordeel)
RootBoxing PrivéLes
Individuele sessie 65,00 Euro
Individuele coaching traject van 8 sessies 480,00 Euro (mogelijkheid om in termijnen te betalen)
RootBoxing met Mama Cacao (90 minuten)80,00 Euro
Ben je lid bij PetresGym? Dan heb je korting op de RootBoxing groepslessen
Losse les 7,50 Euro
8 lessen pakket52,50 Euro (3 maanden geldig) (7,50 Euro voordeel)
12 lessen pakket75,00 Euro (6 maanden geldig) (15 Euro voordeel)

[table “2” not found /]

Yoga
Yoga privéles65,00 Euro
Yoga les op locatiePrijs in overleg