Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Ouder worden… een vloek of een zegen?

Een tijdje geleden zag ik deze post op Instagram van Risingwoman, zie de fotos onderaan… over het ouder worden!

Whaaaa maar echt! I LOVE it! Ik hou van het ouder worden! Ik zou geen 20 meer willen zijn! Ik hou van de persoon die ik ben en aan het worden ben! Met vallen en opstaan, het levensproces aan te gaan met alles wat erbij hoort!

Mijn lichaam is niet meer zoals het was toen ik 25 was… who cares! Mijn lichaam is hier om mij het leven te laten ervaren! En ja tuurlijk voed ik mijn lichaam met gezonde voedzame voeding en laat ik het bewegen… maar er is geen drift meer om er beter en anders eruit te moeten zien. Ik mag Leven! Ik mag Ouder worden! Dankzij mijn lichaam kan ik het leven ervaren…

En jah het ouder worden… heerlijk! Ik voel mij steeds meer thuis met mij zelf. Ik ben door de jaren heen gegroeid en ben nu aan het bloeien en leven. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen wie Suzanne is achter de rollen, maskers, oordelen, overtuigingen en verwachtingen.. heerlijk om gewoon Suzy te mogen zijn… en ik kan niet wachten wat de aankomende jaren in petto heeft.

Hoe sta jij hierin? In het proces van ouder worden?? Ik ben namelijk super benieuwd hoe iedereen dit ervaart en er mee omgaat!

#LoveToGetOlder #ProudToGetOlder #NoFilter

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*