Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Wel zelf maar niet alleen…

“Ik kwam in contact met Suzanne via mijn psycholoog, en zo kwam ik in aanraking met de personal coaching sessies van RootBoxing. Ik wist niet of het wel iets voor mij zou zijn, met name het boks gedeelte. Ik ben namelijk nooit boos en al helemaal niet om ergens tegen aan te slaan.. want ‘dat hoort niet’.

Langzaam is Suzanne met mij aan de slag gegaan, en al snel was ik aan het boksen. Jee, dat luchten op!! Ik mocht helemaal los gaan en daarna languit op de yogamat… en daar kwamen de tranen, alle opgekropte woede kwam eruit. HEERLIJK!

Wat is het moeilijk om naar jezelf te kijken in de spiegel (één van de eerste opdrachten die ik mee kreeg van Suzanne). Dat is erg confronterend en tegelijkertijd heel mooi om zo bij jezelf naar binnen te kijken en te voelen… Wie ben ik nou eigenlijk en wat wil ik?!

Door de lessen te volgen vallen veel puzzelstukjes van mijn leven op zijn plek. Kom voor jezelf op! Geef je grenzen aan! RootBoxing doet zijn naam eer aan, ga terug naar je wortels en wees jezelf zoals je bent.”

  • Coria

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*