Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Personal Coaching

Personal Coaching

Naast groepslessen geeft RootBoxing ook de mogelijkheid om privélessen te volgen. Dit kan af en toe een losse privé sessie zijn of een Personal Coaching traject. Tijdens een Personal Coaching traject ga ik een stapje verder met jou. Helemaal gericht samen met jou te werk gaan. Zowel op het gebied van techniek als op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, waardoor je er zoveel meer uit kan halen.

Want ja, je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf maar niet alleen. Zelf het proces aan gaan in jou persoonlijke ontwikkeling, de soms confronterende dingen te horen en/of te voelen, zelf de cadeautjes daarin uit te pakken, en dat is het zo waard! Jezelf beter te leren begrijpen, te ontdekken waarom je in een situatie of op iemand op een bepaalde manier reageert… wat schuilt daarachter? Welke overtuigingen, welke verwachtingen en welke oordelen geloof je nog over jezelf die niet waar zijn?

 

Daarnaast geeft een Personal Coaching traject een super mooie mogelijkheid om meer in contact te komen met je lichaam. Dit gebeurt ook tijdens de groepslessen maar tijdens een Personal Coaching traject kan ik de les specifiek afstemmen op jouw behoeftes en op jouw situatie. Waar heeft je lichaam behoefte aan, wat wilt je lichaam jou vertellen, welke signalen geeft het af en hoe kan je de samenwerking optimaliseren tussen jou en je mooie geniale lichaam, want tjah samen moeten jullie het doen voor de rest van je leven.

Een Personal Coaching traject bestaat uit een intake gesprek en 8 trainingssessies. Tijdens deze 8 sessies ga ik met jou aan de slag. Dit zal bij mooi weer heerlijk buiten in het park zijn of binnen op een prachtige locatie in de binnenstad van Hoorn. Samen aan het werk gaan om jouw doel te bereiken, al is dit om je conditie en flexibiliteit te verbeteren, of misschien wil je wel (weer) meer in contact komen met je lichaam, maar het kan ook zijn dat je mentaal sterker wilt worden… Er zijn genoeg mogelijkheden en doelen waarmee ik jou kan helpen. Na elke trainingssessie ontvang je van mij een opdracht om thuis mee aan de slag te gaan. Natuurlijk zijn deze opdrachten niet verplicht, maar ze kunnen je wel helpen om jezelf beter te leren kennen en daardoor jezelf beter te leren begrijpen wat jou alleen maar weer kan helpen voor het bereiken van je doelen.

Ben je benieuwd wat RootBoxing voor jou kan betekenen en/of heb je vragen? Laat een berichtje achter en dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken!

  

RootBoxing met een vleugje Cacao!

Het drinken van pure rauwe cacao is een eeuwenoud ritueel wat al zeker duizend jaar terug gaat in de tijd. Terug naar het Maya en Azteekse tijdperk in Midden- en Zuid Amerika. Rauwe cacao zit vol met vitamine en mineralen en anti-oxidanten waardoor het echt een boost is voor je immuunsysteem. De rauwe cacao stimuleert de doorbloeding en helpt je lichaam te ontgiften. Ook komt er een gelukshormoon vrij waardoor je een fijn en gelukkig gevoel kunt ervaren.

Pure cacao heeft een zachte maar toch krachtige werking, wat je de mogelijkheid geeft om de hartsenergie te openen. De ingrediënten van cacao werken sterk op de hart chakra, en brengen ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen: uit het hoofd en in het hart, en verbindt ons intuïtief met Moeder Aarde.

De cacao helpt je tijdens jouw helende verdiepende reis en brengt jou in verbinding met de liefdevolle energie van waaruit je uit bestaat. Via jouw hartenergie kunnen diep gestopte emoties naar de oppervlakte komen en word je uitgenodigd vanuit waarheid te voelen wie je bent en wilt zijn. Je gaat op een prachtige spirituele reis en brengt balans in lichaam, geest en jouw levensenergie. Daarom is pure cacao een super mooie aanvulling op RootBoxing. Het drinken van pure cacao is niet verslavend en geeft geen trip effect! Je gaat dus niet hallucineren of iets dergelijks. Het is een plantenmedicijn waardoor je op een zachte en liefdevolle manier naar binnen gaat bij jezelf, naar je hart en je diepste kern. 

Wil je hier meer over weten of een RootBoxing sessie met een vleugje cacao inplannen? Laat dan een berichtje achter.