Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

Personal Coaching

Personal Coaching

Naast groepslessen geeft RootBoxing ook de mogelijkheid om privélessen te volgen. Dit kan af en toe een losse privé sessie zijn of een Personal Coaching traject. Tijdens een Personal Coaching traject ga ik een stapje verder met jou. Helemaal gericht samen met jou te werk gaan. Zowel op het gebied van techniek als op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, waardoor je er zoveel meer uit kan halen.

Want ja, je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf maar niet alleen. Zelf het proces aan gaan in jou persoonlijke ontwikkeling, de soms confronterende dingen te horen en/of te voelen, zelf de cadeautjes daarin uit te pakken, en dat is het zo waard! Jezelf beter te leren begrijpen, te ontdekken waarom je in een situatie of op iemand op een bepaalde manier reageert… wat schuilt daarachter? Welke overtuigingen, welke verwachtingen en welke oordelen geloof je nog over jezelf die niet waar zijn?

 

Daarnaast geeft een Personal Coaching traject een super mooie mogelijkheid om meer in contact te komen met je lichaam. Dit gebeurt ook tijdens de groepslessen maar tijdens een Personal Coaching traject kan ik de les specifiek afstemmen op jouw behoeftes en op jouw situatie. Waar heeft je lichaam behoefte aan, wat wilt je lichaam jou vertellen, welke signalen geeft het af en hoe kan je de samenwerking optimaliseren tussen jou en je mooie geniale lichaam, want tjah samen moeten jullie het doen voor de rest van je leven.

Een Personal Coaching traject bestaat uit een intake gesprek en 8 trainingssessies. Tijdens deze 8 sessies ga ik met jou aan de slag. Dit zal bij mooi weer heerlijk buiten in het park zijn of binnen op een prachtige locatie in de binnenstad van Hoorn. Samen aan het werk gaan om jouw doel te bereiken, al is dit om je conditie en flexibiliteit te verbeteren, of misschien wil je wel (weer) meer in contact komen met je lichaam, maar het kan ook zijn dat je mentaal sterker wilt worden… Er zijn genoeg mogelijkheden en doelen waarmee ik jou kan helpen. Na elke trainingssessie ontvang je van mij een opdracht om thuis mee aan de slag te gaan. Natuurlijk zijn deze opdrachten niet verplicht, maar ze kunnen je wel helpen om jezelf beter te leren kennen en daardoor jezelf beter te leren begrijpen wat jou alleen maar weer kan helpen voor het bereiken van je doelen.

Ben je benieuwd wat RootBoxing voor jou kan betekenen en/of heb je vragen? Laat een berichtje achter en dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken!