Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

More

More

De VrouwenCirkel! Whoooo zo leuk!!  Samen met Joy ga ik VrouwenCirkels organiseren. Net zoals mijn coaching sessies die ik geef met RootBoxing voelt dit zo vanuit een diep vertrouwen dat ik dit mag doen. Ik kijk er naar uit hoe dit moois verder mag ontvouwen. Om een warme, veilige plek te kunnen creëren waar je als vrouw gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich open kunnen stellen en communiceren van hart tot hart. 

Door de geschiedenis heen hebben vrouwen zich in heilige kring verzameld. Of het nu rond een vuur is in de prehistorie, in verstilde kloosters van de middeleeuwen, in bewustmakingsgroepen in de huiskamers van de jaren 70 of online groepen in het digitale tijdperk, vrouwen zijn lang samengekomen om te lachen, te delen, te genezen, voor kinderen te zorgen, te rouwen, en spiritueel verbinden in gemeenschap. Het idee van vrouwenkringen is ook ontleend aan inheemse Slavische tradities. De vrouwen zaten in een gesloten cirkel en verenigden zich met zichzelf en Moeder Aarde.

Een vrouwencirkel brengt een kleine groep vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden bij elkaar. De intentie is om tot een rijke uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken in een sfeer van vertrouwen en echte aandacht. Een vrouwencirkel is een warme, veilige plek waar je gewoon jezelf kan zijn, waar anderen je steunen en inspireren. Een plek waar vrouwen zich openstellen en communiceren op hartniveau, niet op hoofdniveau. Het maakt niet uit wie je bent, hoe je eruitziet, wat je hebt bereikt of wat je nog niet hebt bereikt. Dit is waar je de kans hebt om je kracht te voelen, onbenoemd en onmetelijk voor wie dan ook en vermomd als geen sociale verwachtingen. Een kracht die je kunt voelen. Een plek waar je gewoon jezelf kunt zijn.

Onze eerste vrouwencirkel is op vrijdag 22 juli van 11.00-13.30 met als thema Balans.  Stuur ons een berichtje voor meer informatie via vrouwencirkelhoorn@gmail.com of via Suzanne 06-49873107