Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

MASSAGE

MASSAGE

Wanneer is de laatste keer dat je een massage hebt gehad? We doen tegenwoordig enorm ons best gezond te blijven en ons fit te voelen, alleen massage komt niet vaak in dat rijtje voor.

Een massage kan je helpen meer te ontspannen en het goede gevoel geven dat je lichaam weer vrij kan ademen, vrij kan staan en vrij kan bewegen. Het nemen van een massage is vaak een ondergeschoven kindje en wordt als luxe gezien of als iets wat alleen topsporters regelmatig ondergaan.

Maar wist je dat massage veel voordelen voor je gezondheid heeft en zelfs de weerstand verbetert? Door de massage verbetert o.a. de doorbloeding. Dat betekent dat de afvoer van afvalstoffen versneld wordt en dat de voedingsstoffen versneld aangevoerd worden. En doordat het een gedeelte van de hersenen (het zogenaamde parasympatische systeem) stimuleert, verlaagt een massage de ademhaling, hartslag en bloeddruk. Ook stimuleert het de spijsvertering. De lichaamseigen pijnstiller endorfine komt vrij, evenals het gelukshormoon oxytocine en dit zorgt voor een heel weldadig en ontspannen gevoel na afloop. En natuurlijk verlicht het gespannen spieren!​

Mail, bel of stuur een bericht om een massage afspraak te maken voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

massage-rootboxing
massage
massage-hoorn