Terug naar jouw innerlijke ik via een unieke combinatie van Bokszaktraining & Yoga!

De tijd…

Neem de tijd met de tijd… ja dat was het advies dat ik kreeg van een oudere dame op m’n werk. Ze werd 78 jaar en we zaten in de tuin van afdeling waar ik werk als verpleegkundige. Ik vroeg aan haar wat ze mij als advies wilde geven als ze terug kijkt op haar leven.

“Neem de tijd met de tijd” zei ze lachend tegen me. Want het is zo voorbij… “kijk mij, ik ben vandaag alweer 78 jaar geworden!!”

Mijn wens voor jou… heb plezier, heb lief, doe eens gek en geniet… neem alles niet te serieus want het is allemaal zo voorbij. Voor je het weet zitten we in 2040 😉

Hele mooie dagen voor jou gewenst al is het met je dierbaren of alleen… geniet van de drukte en van de stilte… adem in en adem uit, kijk om je heen en just Be… wees aanwezig in het moment.. meer hoef je niet te doen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*